FH Kommune

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253

Små fine druer fordeler sig på dette smukke Moonlight Grapes armbånd fra Georg Jensen.De fine små druer har en diameter på 4 millimeter og armbåndet kan justeres i længde.Moonlight Grapes armbåndet er udført i 18 karat guld. (Læs mere)

8750 kr. (Vis fragtpris)

Læs mere »Køb nu »

De mest populære smykke-webshops er i øjeblikket Pilgrim.dk, Brodersens.dk, FrederikIX.dk, SifJakobs.dk og EndlessNordic.dk, som alle har nogle rigtig lækre smykker.

Pilgrim.dk begyndte i 1983, da de to danskere - Annemette Markvad og Thomas Adamsen – rettede deres innovative energi mod smykkedesign og fremstillede unikke smykker, som de primært solgte på festivaler. Med stor kærlighed til musik og mennesker skabte de smykker, som afspejlede deres spontanitet, intimitet og autenticitet; alle dybtfølte værdier. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Pilgrim.dk
Hos Brodersens.dk er de autoriserede forhandlere af alle de mærker du ser i deres webshop. Det er din garanti for at du får den bedste service og de originale produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Brodersens.dk
Hos FrederikIX.dk stræber de altid efter at bruge de bedste materialer, og de går ikke på kompromis med deres kvalitet. Alle smykker er derfor lavet i 100% recycled 925 Sterling sølv og 22 karat guldbelagt 925 sterling sølv. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på FrederikIX.dk
Det prisvindende Sif Jakobs Jewellery er et dansk smykkemærke med et genkendeligt og moderne udtryk. Sif Jakobs Jewellery er kendt for sine karakteristiske smykker og et stilsikkert univers. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på SifJakobs.dk
EndlessNordic.dk er et eksklusivt nordisk smykkebrand med verdensomspændende succes skabt af anderkendte danske designere. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på EndlessNordic.dk
Bag LindebækSmykker.dk står en autodidakt smykkedesinger, Emma Lindebæk, som er stifter af Lindebæk smykker. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på LindebækSmykker.dk
Senseofstyle.dk er en dansk webshop som har eksisteret siden 2007. Webshoppen har et stort udvalg i smykker, hårpynt til både voksne og børn. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Senseofstyle.dk
Nirbana.dks udvalg spænder i dag over armbånd, halskæder, ure og øreringe, og de fører store og brede kollektioner til både mænd og kvinder. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Nirbana.dk
AnneBrauner.dk laver smykker som er tilpasset markedets trend. Du får tidsløse smykker du kan nyde i mange år, alle smykker er lavet i de såkaldt Zirkoner som også kaldes industridiamanter, et materiale der næppe findes stærkere. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på AnneBrauner.dk
Hos GoldenTimes.dk sælger de moderne smykker og ure fra en lang række kendte mærker. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på GoldenTimes.dk
GuldsmedØstergaard.dk har fysisk butik i Skive, hvor du kan finde mere end 40 forskellige smykkemærker. Den interne guldsmed hos Guldsmed Østergaard udfører alt fra stenfatninger, reparationer og nye unikke smykker efter eget ønske. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på GuldsmedØstergaard.dk
HouseofVincent.com producerer langt størstedelen af deres smykker af genanvendte og naturlige materialer uden på nogen måde at kompromittere kvaliteten. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på HouseofVincent.com
HCSmykker.dk sælger både ure, smykker, piercinger og andre accessories. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på HCSmykker.dk
DyrbergKern.dks produkter er håndlavede og gennemgår mange forskellige processer: fra støbning, polering og belægning af metalbasen til håndfletning af læder, slibning, polering og montering af halv-ædelsten og krystaller. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DyrbergKern.dk

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Navn: Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253
Kategori: Smykker > Georg Jensen smykker > Georg Jensen Moonlight Grapes
Producent: Georg Jensen – smykker
Varenummer: 21635
EAN: 5713275069034

Vurderet til 3.8 ud af 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser

De fleste online butikker giver i dag diverse former for fragt. En favorit iblandt mange er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ultra hensigtsmæssig, og typisk endda den mest prisbevidste leveringsform ved køb af Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253.

Du burde ligeledes udse dig at vælge at få leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver jævnligt en anelse mere bekostelig, men ligeledes ret uproblematisk. Den mindst kostelige form for levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre afhænger af at du er nær e-firmaets tilholdssted.

Leveringsdygtigheden på Smykker > Georg Jensen smykker > Georg Jensen Moonlight Grapes er yderst vigtig ifald vi har brug for dine nye produkter om et øjeblik, så derfor er det fuldt ud relevant at du studerer den forventede leveringsdato ved den vedkommende vare.

En stor portion internet forhandlere udlover levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, eksempelvis Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253, men vær opmærksom på at det kræver at ordren placeres før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt sendt afsted inden medarbejderne drager hjemad.

Visse firmaer på nettet garanterer levering uden omkostninger, men i mange tilfælde forudsætter det at man bestiller for en fastsat pris. Alternativt skulle du snuppe den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket gerne – hvad end du opholder sig ved Helsingør, Skive eller Slangerup – vil være at få bragt din pakke til et udleveringssted.

Det er efterhånden særdeles hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde information om priser på forskellige e-forhandlere, og til gengæld har flere Georg Jensen – smykker webbutikker fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, og ligeledes til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange frembyde levering uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lønnende at kigge forbi nogle enkelte internet selskaber efter tilbud på Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253 forud for at du bestiller, således at du er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris.

Du må blot være klar over, at såfremt en e-butik udbyder et produkt til en pris som anses for kolossalt letkøbt, så bør det mange gange være en varsel om en bedragerisk internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, hvilket skærmer dig som køber overfor falske butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en løsning fra fx ViaBill, forudsat du ønsker at honorere betalingen over et længere tidsrum.

Forud for at folk handler i en Georg Jensen – smykker shop behøver man helt sikkert tyde webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest et omfattende arbejde.

En anden mulighed kan være at tjekke om online shoppen er medlem af e-mærket, da det er en tryghed om at webbutikken efterlever de opstillede regler, foruden at internet forhandleren en gang i mellem kigges til af jurister der kender vilkårene på området. Dette er desuden din lejlighed til assistance, såfremt du får problemstillinger i processen med dit indkøb.

Foruden dette støtter vi at køberen er vaks omkring de elementære reglementer der kan have betydning for transaktionen, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik butikken garanterer. I den sammenhæng er det tillige relevant, at man når som helst bibeholder ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise købet af Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253, ligegyldigt om du er på gaveindkøb til en dame eller herre.

Trustpilot bringer dig faktisk troværdige chancer for at blive klogere på adskillige andre brugeres omtaler og herved anbefaler vi, at du læser online forhandlerens bedømmelser af Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd – 10015253 forud for at du handler.

Facebook leverer derudover en række passelige muligheder for at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi en del internet handler hvor folk kan tilkendegive en vurdering af deres køb, som ydermere burde udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi har aftaler med en gruppe online outlets derved at vi publicerer deres tilbud, og opnår godtgørelse om du fuldfører en ordre.

Orientering om tilbud og online forretninger værnes om hele tiden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der potentielt er realiseret efter at vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.


RUK:

WORDPRESS:

GODADDY:

DMCA:

BITLY:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
BITLY 2:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
SPOTIFY:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
MOZILLA:

MEDIUM:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
YAHOO:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
CUTTLY:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
DOCS:
1
DRIVE:
1
DIVERSE:
1 1